Differenza bejn curcumin u tetrahydrocurcumin

- Mar 22, 2019-

Shaanxi Undersun Biomedtech Co, Ltd hija impenjata għall-materja prima kożmetika naturali, u permezz ta 'proċess kontinwu ta' aġġornament, tipproduċi fabbrika tetrahydrocurcumin li hija konformi ma 'tibjid kosmetiku u freckle, b'kulur abjad, kontenut għoli u prezz baxx.


L-inġinier tagħna, Mr.Hou li ilu jagħmel tetrahydrocurcumin għal ħafna snin iddiskuta d-differenza bejn il-curcumin u t-tetrahydrocurcumin f'termini ta 'sors, struttura molekulari, effikaċja, stabbiltà u prezz ibbażat fuq problemi tal-klijenti u flimkien mar-riċerka u l-esperjenza ta' żvilupp tagħhom stess. Tista 'tgħinna nifhmu aħjar id-differenza bejn il-curcumin u t-tetrahydrocurcumin.


L-ewwelnett, id-differenza fis-sors tal-prodott

Curcumin, estratt mir-riżomi tal-ġeneru Curcuma longa, għandu daqs tas-suq ta '95%. Tetrahydrocurcumin jinkiseb b'aktar curcumin idroġenizzat, li huwa ekwivalenti għal modifika mill-ġdid molekulari. L-ispeċifikazzjoni tas-suq komuni hija 98%.

四氢姜黄素-姜黄素

econdly, id-differenza fl-istruttura molekulari

Tetrahydrocurcumin, li għandu inqas rabtiet doppji C = C doppji mill-curcumin, m'għandux ir-rabta doppja konjugata meħtieġa għall-kromatofore, għalhekk id-dehra tal-kulur, it-tetrahydrocurcumin tinbidel mill-isfar tal-curcumin Ġewwa trab abjad.

 

Minħabba l-irbit doppju C = C mhux saturat, jekk il-curcumin huwa maħżun għal żmien twil jew matul il-proċess ta 'tisħin tal-prodott tal-kura tas-saħħa, il-bond doppju C = C jista' jkun ossidizzat bil-forza jew imkisser bit-temperatura għolja, u b'hekk jaffettwa direttament l-effikaċja tal-curcumin.

 

It-tielet, id-differenza fl-istabbiltà

Tetrahydrocurcumin huwa superjuri għall-curcumin fi stabbilità f'temperatura għolja.

 

Minħabba dan, il-bijodisponibilità ta ’tetrahydrocurcumin hija ħafna ogħla minn dik tal-curcumin. Minħabba li curcumin mhux faċilment assorbit u trasformat mill-apparat gastro-intestinali, għandu ħafna limitazzjonijiet fl-applikazzjonijiet kliniċi.

 

Għalhekk, Tetrahydrocurcumin huwa kkunsidrat li għandu effett farmakoloġiku aħjar mill-curcumin minħabba l-istabbiltà kimika tiegħu u r-reżistenza ogħla għall-ossidazzjoni.

 

Ir-raba '. L-effetti ta 'tetrahydrocurcumin u curcumin huma bażikament l-istess.

Meta mqabbel mal-curcumin, it-tetrahydrocurcumin huwa iktar stabbli u għandu attività antiossidanti ogħla, għalhekk il-bijodisponibilità tiegħu hija ogħla u l-użu tiegħu huwa aktar estensiv, iżda l-effetti bażiċi huma l-istess.

 

(1) Effett anti-infjammatorju

 

(2) Effett antiossidant

 

(3) Effett ta 'tibjid u freckle

 

It-tetrahydrocurcumin IC50 kien 0.000492 ppm (curcumin 0.730 ppm, kojic acid 9.14 ppm). Tetrahydrocurcumin għandu effett jbajdu ħafna aħjar, u huwa abjad, li huwa aktar konvenjenti għall-użu tal-kożmetiċi.

 

(4) Tippromwovi l-fejqan tal-feriti

 

Prinċipalment fil-promozzjoni tal-produzzjoni ta 'β-trasformatur ta' fattur ta 'tkabbir (TGF-β) u collagen, u r-riġenerazzjoni ta' ċelloli epidermali.

 

Il-ħames Użi

Minħabba li l-curcumin huwa isfar u baxx fl-ispejjeż, ħafna drabi jintuża bħala ingredjent attiv fi prodotti tal-kura tas-saħħa u ikel funzjonali, jew bħala aġent koloranti naturali fl-ikel.

 

Tetrahydrocurcumin jintuża fil-kożmetiċi high-end għax huwa abjad u jiswa ħafna flus. L-effett li jbajdu huwa saħansitra aħjar mill-istilla li jbajdu l-arbutin fl-industrija tal-kożmetiċi.